Veslebukta – en perle på Kolbotn

Skrevet

Vakre Veslebukta er av mange kalt Kolbotns indrefilet med god grunn. Sentralt og idyllisk. For det første ligger prosjektet bare en fem-minutters hyggelig spasertur fra torget og togstasjonen. For det andre oppfyller den folkets kriterium nummer én når de skal vurdere en eiendom, nemlig god beliggenhet.

De tre leilighetsbyggene ligger fint til med solfylte uteplasser i vest og med Kolbotnvannet som nærmeste nabo. Prosjektet består av 57 leiligheter og 14 townhouse – alle med privat terrasse eller balkong. Boligene er tegnet av det prisvinnende arkitektkontoret A-lab. Veslebukta har vært veldig populært, og det er nå kun to ledige boliger igjen.

To av de lykkelige eierne av ny leilighet i Veslebukta er Oana Dragomir og Øyvin Stensdal. De har kjøpt seg en toroms på bakkeplan, rett ved Kolbotnvannet. Leiligheten er på 49,5 kvm med en solrik uteplass og egen sportsbod.

Til Østlandets Blad forteller paret at de vurderte flere boligprosjekter før muligheten i Veslebukta dukket opp, men da det plutselig sto en ledig toroms innenfor deres prisgrense var de ikke i tvil. Denne leiligheten hadde alt de var ute etter. Sentrumsnær, helt ny, beliggende ved vannet – og til en pris de kunne klare.

Oana og Øyvin er enige om at de har funnet akkurat det de ønsket seg.

Nær sentrum, men allikevel skjermet for trafikkstøy. Alt helt nytt med de fordelene det bringer med seg. Og nærheten til Kolbotnvannet hvor jeg kan padle og forhåpentligvis bade en gang i fremtiden, utdyper Øyvin.

 

Se de to ledige leilighetene her:
LeIlighet A-401 – en 4-roms med to balkonger og flott utsikt til Kolbotnvannet
Leilighet A-302 – en romslig 3-roms med åpen kjøkkenløsning og hvitevarer fra Miele

 

Prosjektutvikler hos Solon Eiendom, Einar Westrum Johansen, opplyser:

  • Prosjektet er tegnet av A-lab arkitekter og består av 71 boliger, hvor alle har privat terrasse eller balkong
  • Det er 57 leiligheter fordelt på tre bygg og 14 townhouse i prosjektet
  • Av 57 leiligheter er det nå to ledige, en stor femroms på 165 kvm med utsikt utover vannet og en treroms på 64 kvm
  • Alle townhouse er solgt og overlevert til kjøperne
  • Prosjektet har gått etter planen, og til tross for et vanskelig leverandørmarked har det ikke påløpt forsinkelser